Finansiering af din bil

Uanset om du køber ny eller brugt bil, giver vi dig gerne et godt tilbud på finansieringen.
I øjeblikket er renten meget lav, og det giver dig ekstra gode lånemuligheder.

Vi er ofte billigere end din bank

Sammenlign os gerne med et tilbud fra dit pengeinstitut, som regel er vi konkurrencedygtige. Det skyldes, at vi har aftaler med finansieringsselskaber, der ikke har filialer eller bankrådgiver. Derfor er de faste omkostninger langt lavere, fordi det er os, som forhandlere, der tilbyder lånet til vores kunder.

a337bf4c7c29432f10dee3eafa0784fa1
Udstilling_finansiering

Fast eller variabel rente - med eller uden udbetaling - det er dit valg!

Hos Johs. Jørgensen & Sønner finder vi frem til den finanseringsløsning, der er den bedste for dig. Vælger du at optage et billån, er der flere ting at tage hensyn til. F.eks, hvor stor en udbetaling ønsker du at lægge? Over hvor mange år ønsker du at afdrage lånet, og ønsker du fast eller variabel rente?

Hos Johs. Jørgensen & Sønner finder vi i samarbejde med dig, den løsning, der er bedst for din økonomi.

En leasing aftale giver dig overblik over økonomien

I dag vælger mange at lease deres bil, det giver dig et godt overblik over din økonomi, fordi du hver måned betaler en fast leasingydelse. Indeholdt i denne leasingydelse er også service- og vedligeholdelse af bilen.

Ved leasing er det ikke dig, der ejer bilen, og når leasingaftalen udløber, afleverer du bilen tilbage til forhandleren. Det er naturligvis vigtigt, at du overholder reglerne i leasingaftalen. Derfor skal du have godt kendskab til dit kørselsmønster. "Overkørte" kilometer kan blive dyrere!

Hør mere om muligheden for leasing af bil hos Johs. Jørgensen & Sønner!

slutseddel2