Johs. Jørgensen og Sønner mere end 35 års Mitsubishi erfaring 

Når du træder ind i vores forretning, træder du ind i mere end 90 års automobilhistorie. I mere end 35 år har vi været Mitsubishi bilforhandler med stor erfaring på hele Lolland-Falster.

5 års garanti/100.000 km. på alle nye Mitsubishi modeller

Hos os kan du opleve hele Mitsubishis modelprogram, lige fra den lille Space Star til de store firehjulstrækkere Mitsubishi Outlander, L200 og Pajero. I starten af 2015 introducerede Mitsubishi 5 års garanti/100.000 km. på alle modeller. Når du køber en Mitsubishi, får du dermed endnu større tryghed i dit køb.

Oplev hele Mitsubishi modelprogrammet hos Johs. Jørgensen & Sønner, Mitsubishi Vester Ulslev.

Butik11
Spacestar_wordpress

Mitsubishi Space Star

Den populære Space Star er tilbage med et mere sporty design, skarpere køreegenskaber og attraktive priser. Med den nye version, Inlead, kan du tilvælge MGN udstyrspakke med navigation og Apple CarPlay for et begrænset beløb. Den nye Space Star har fået en ny markant frontgrill med flotte kromkanter, forlænget fronten samt udhænget over bagakslen. De ergonomiske sæder gør selv lange ture til en behagelig fornøjelse. De alsidige bagsæder kan lægges ned 60:40 og opfylder derved skiftende behov for last og passagerer.
Læs mere om Space Star

ASXnytbillede

Mitsubishi ASX

ASXs nye "Dynamic Shield" design kendetegnes ved den karakteristiske front, der signalerer styrke og sikkerhed. Du vil opleve stor komfort og funktionalitet for alle i bilen. De udvendige sportslige linjer, i en perfekt kombination med kabinens materialevalg og høje udstyrsniveau, giver følelsen af elegance og høj kvalitet.
Læs mere om ASX

02-d

Mitsubishi Eclipse Cross

Den nye Eclipse Cross er gennemtænkt ned til mindste detalje. Eclipse Cross har vundet Good Design Award, og når du oplever det dynamiske og unikke design, der giver en fornemmelse af, at bilen er i konstant bevægelse, vil det ikke overraske dig.
Den sporty kabine er ekstrem rummelig, og tilbyder bl.a. intelligent forskydning af både for- og bagsæder. Når du er færdig med at glæde dig over pladsen, kan du lade dig begejstre af den nye kraftfulde 1.5 liters benzinmotor med turbo og hele 163 hk.

Læs mere om Eclipse Cross

Nyoutlander_my16

Mitsubishi Outlander

Må vi præsentere den nye Mitsubishi Outlander, der med et nyt markant design, mere udstyr, ny teknologi under kølerhjelmen og et opdateret 4WD system, præsterer endnu bedre end sin forgænger. Og det siger ikke så lidt, da den af Bilmagasinet blev kåret til testvinder i SUV kategorien.
Den nye Outlander leverer præcist det kraftoverskud, der kræves af en stor robust SUV. Uanset hvor du kører, vil du blive glædeligt overrasket over de momentstærke motorer.  Hele familien vil nyde køreturen i den enormt støjsvage kabine, hvor endnu mere udstyr nu er til rådighed.
Læs mere om Outlander

Mitsubisi_outlander_phev

Mitsubishis PHEV Plug-in hybrid

  • Avanceret Plug-in hybrid teknologi med 2 elmotorer og en ny 2.4 liters benzinmotor, som ved 100% ren elkørsel giver en rækkevidde på 54 kilometer
  • Tophastighed på 135 km/t ved ren elkørsel
  • Optimal manøvredygtighed med Mitsubishis S-AWC firehjulstræk inkl. Snow og Sport Mode
  • Hurtig opladningsmulighed
  • Højt udstyrsniveau inkl. anhængervægt på hele 1.500 kg.
L200my16

Mitsubishi L200

Den nye 5. generation af L200 tilbyder endnu mere muskuløse køreegenskaber og sporty design kombineret med personbilslignende komfort, støjsvag kabine, højt niveau af aktiv og passiv sikkerhed, masser af udstyr og klasseledende brændstofforbrug.

L200 er en arbejdshest uden lige og kan laste op til ca. 1 tons og trække fra 3 tons. Fås både som ClubCab og DoubleCab. Læs mere om L200

 

Videoanmeldelse af ny Mitsubishi L200

Hos Johs. Jørgensen & Sønner får du: