Johs. Jørgensen og Sønner mere end 35 års Mitsubishi erfaring 

Når du træder ind i vores forretning, træder du ind i mere end 90 års automobilhistorie. I mere end 35 år har vi været Mitsubishi bilforhandler med stor erfaring på hele Lolland-Falster.

5 års garanti/100.000 km. på alle nye Mitsubishi modeller

Hos os kan du opleve hele Mitsubishis modelprogram, lige fra den lille Space Star til de store firehjulstrækkere Mitsubishi Outlander, L200 og Pajero. I starten af 2015 introducerede Mitsubishi 5 års garanti/100.000 km. på alle modeller. Når du køber en Mitsubishi, får du dermed endnu større tryghed i dit køb.

Oplev hele Mitsubishi modelprogrammet hos Johs. Jørgensen & Sønner, Mitsubishi Vester Ulslev.

Butik11
Spacestar_wordpress

Mitsubishi Space Star

Den populære Space Star er tilbage med et mere sporty design, skarpere køreegenskaber og attraktive priser. Med den nye version, Inlead, kan du tilvælge MGN udstyrspakke med navigation og Apple CarPlay for et begrænset beløb. Den nye Space Star har fået en ny markant frontgrill med flotte kromkanter, forlænget fronten samt udhænget over bagakslen. De ergonomiske sæder gør selv lange ture til en behagelig fornøjelse. De alsidige bagsæder kan lægges ned 60:40 og opfylder derved skiftende behov for last og passagerer.
Læs mere om Space Star

02-d

Mitsubishi Eclipse Cross

Den nye Eclipse Cross er gennemtænkt ned til mindste detalje. Eclipse Cross har vundet Good Design Award, og når du oplever det dynamiske og unikke design, der giver en fornemmelse af, at bilen er i konstant bevægelse, vil det ikke overraske dig.
Den sporty kabine er ekstrem rummelig, og tilbyder bl.a. intelligent forskydning af både for- og bagsæder. Når du er færdig med at glæde dig over pladsen, kan du lade dig begejstre af den nye kraftfulde 1.5 liters benzinmotor med turbo og hele 163 hk.

Læs mere om Eclipse Cross

Mitsubisi_outlander_phev

Mitsubishis PHEV Plug-in hybrid

Attraktive priser

Oplev Mitsubishi Outlander – den mest købte plug-in hybrid SUV i Danmark**

Mitsubishi Outlander PHEV leveres med en af Danmarks bedste garantier, 5 år eller 100.000 km.

Derudover får du med Outlander PHEV et avancerede S-AWC firehjulstræk med 2 kraftige el-motorer og en 2.4 liters benzinmotor leverer hele 224 hk – og ikke mindst en støjsvag og økonomisk kørsel, som kan foregå enten via el-motorerne alene eller i kombination med benzinmotoren.

Som en ekstra bonus betaler du kun 460 kr. i halvårlig grøn ejerafgift.

Oplev netop nu attraktive kampagne modeller

L200my16

Mitsubishi L200

Den nye 5. generation af L200 tilbyder endnu mere muskuløse køreegenskaber og sporty design kombineret med personbilslignende komfort, støjsvag kabine, højt niveau af aktiv og passiv sikkerhed, masser af udstyr og klasseledende brændstofforbrug.

L200 er en arbejdshest uden lige og kan laste op til ca. 1 tons og trække fra 3 tons. Fås både som ClubCab og DoubleCab. Læs mere om L200

 

Videoanmeldelse af ny Mitsubishi L200

Hos Johs. Jørgensen & Sønner får du: