Mitsubishi hos Johannes Jørgensen & Sønner

369318411_800047695462755_4018732886160951366_n

Johs. Jørgensen og Sønner mere end 35 års Mitsubishi erfaring 

Når du træder ind i vores forretning, træder du ind i mere end 100 års automobilhistorie. I mere end 45 år har vi været Mitsubishi bilforhandler med stor erfaring på hele Lolland-Falster.

5 års garanti/100.000 km. på alle nye Mitsubishi modeller

Hos os kan du opleve hele Mitsubishis modelprogram, vi har også altid et bredt udvalg af lettere brugte Mitsubishi modeller

Oplev hele Mitsubishi modelprogrammet hos Johs. Jørgensen & Sønner, Mitsubishi Vester Ulslev.

Nyasx_ (2) kopier

Mitsubishi Space Star

En bybil med plads til alle. Space Star har plads til 5 personer, er veloplagt og pålidelig. Den byder på et sporty design, har plads til 5 personer med mange intelligente og praktiske informationer.
Nyasx_

Mitsubishi ASX

Designet er blevet endnu skarpere med den powerfulde Mitsubishi front, nye alufælge og nye interiørmuligheder.
Connection-tjenesterne er opdateret med bl.a. 10,4" Touch skærm, Google built-in og den helt nye My Mitsubishi App.
Listen af sikkerhedssystemer er udvidet og i særklasse. Samtidig er de enestående køreegenskaber, kvaliteten, rummeligheden, glidende bæksæde og komforten til 5 personer bevaret.
eclipsecross_tilbud

Mitsubishi Eclipse Cross plug-in hybrid

Baseret på gennemtestet plug-in hybrid teknologi og Mitsubishis DNA: Eclipse Cross plug-in hybrid.

Oplev kombinationen af coupé-elegance og SUV-rummelighed. To elmotorer giver 177 elektriske hestekræfter, klasseledende i sin prisklasse. Den avancerede teknologi sikrer støjsvag kørsel med automatgear og firehjulstræk, der kan trække 1.500 kg. Lever op til japanske kvalitetskrav med 3 års vejhjælp og 5 års fabriksgaranti eller 100.000 km.

Prøvekør den stærke SUV i forretningen!

outlanderny

Legenden Mitsubishi Outlander PHEV vender tilbage!

Den store legendariske Outlander plug-in hybrid indtager Danmark igen. Med et re-designet look og den seneste teknologi.
Oplev blandt andet en helt ny generation af det avancerede EV-baserede plug-in hybrid system med dobbeltmotorer, det berømte 4-hjulstræk
samt det anerkendte Super-All Wheel Control system kendt fra rally-sport. Den nye Mitsubishi Outlander – en oplevelse af de helt store. Forventes til Europa i løbet af 2024.