Johs. Jørgensen og Sønner mere end 35 års Mitsubishi erfaring 

Når du træder ind i vores forretning, træder du ind i mere end 90 års automobilhistorie. I mere end 35 år har vi været Mitsubishi bilforhandler med stor erfaring på hele Lolland-Falster.

5 års garanti/100.000 km. på alle nye Mitsubishi modeller

Hos os kan du opleve hele Mitsubishis modelprogram, lige fra den lille Space Star til de store firehjulstrækkere Mitsubishi Outlander, L200 og Pajero. I starten af 2015 introducerede Mitsubishi 5 års garanti/100.000 km. på alle modeller. Når du køber en Mitsubishi, får du dermed endnu større tryghed i dit køb.

Oplev hele Mitsubishi modelprogrammet hos Johs. Jørgensen & Sønner, Mitsubishi Vester Ulslev.

Butik11
space-star-thumb
asx

Den nye Mitsubishi Space Star er klar til prøvetur
Der er garanti for stor køreglæde og værdi for pengene, når du vælger den nye, cool Mitsubishi Space Star; Danmarks billigste bil i sin klasse med 5 sæder.

Mitsubishi ASX - Leverer på alle parametre

Den har altid været en favorit i Danmark – og nu er den stærkt tilbage i en helt ny version! Den robuste og ultrakomfortable SUV har god plads til 5 voksne og leverer også maksimalt på parametrene design, teknologi, udstyr og sikkerhed. Den nye Mitsubishi ASX er klar til at udfordre sin klasse.

Eclipsecross_1

Nyhed: Mitsubishi Eclipse Cross PHEV (Plug-in Hybrid). Klar til prøvetur!

Kør på ren el i hverdagene, og kør på langtur uden at tænke på opladning. Med Eclipse Cross PHEV kan du køre op til 55 km på ren el i bykørsel og op til 45 km ved kombineret (WLTP). Oplev de sublime egenskaber som Eclipse Cross PHEV leverer. Med 177 elektriske HK har den en af de bedste elektriske ydeevner indenfor plug-in. Den kan trække 1.500 kg. på krogen og derudover, leverer den altid firehjulstræk – også i ren elkørsel, som giver høj sikkerhed og optimalt vejgreb i al slags vejr.

Læs pressemeddelelse om Eclipse Cross Plug-in hybrid

 

L200_21

Mitsubishi L200

Ved første øjekast ved du, at L200 er i en liga for sig. Dette er en pickup-truck, der skriger hårdførhed fra kølerhjelm til bagsmæk. Når du træder indenfor i pickup-trucken L200, vil du opleve et rummeligt og komfortabelt interiør, der nærmest føles som en almindelig personbil. L200 fås som Club Cab og Double Cab.

Læs mere om L200