Johs. Jørgensen & Sønner Autoriseret Mitsubishi værksted - men vi servicerer alle mærker

Alt personale på værkstedet deltager løbende i målrettede kurser for at kunne holde sig ajour med udviklingen, og for at yde dig og din bil den service, som du forventer.
Vi er tilsluttet Teknologisk Instituts værkstedskontrolordning.
Det betyder, at vi får uvarslede besøg for at kontrollere, at vi gør tingene ordentligt - hvilket vi jo altid gør...

Klik her for at bestille tid på værkstedet

Oliemand_side
21bd7f07bcd36ae8442636a83da674d7

Vi er godkendt til at foretage omsyn

Værkstedet er godkendt af Trafikstyrelsen til at foretage omsyn.

Vi er godkendt som nummerpladeoperatør, og kan derfor sælge nummerplader, omregistrere og afmelde køretøjer.

Gennem investeringer i ny teknologi sørger vi hele tiden for at være ajour med udviklingen, så vi, hurtigt og effektivt, kan udføre det nødvendige på din bil.

Skadeværksted for alle forsikringsselskaber

Har din bil fået en skade, og skal du have dit forsikringsselskab "indover", kan du trygt bede om, at reparationen skal foregå hos Johs. Jørgensen & Sønner i Vester Ulslev på Lolland Falster.

Vi er godkendt skadeværksted for alle forsikringsselskaber. Vi hjælper gerne med lånebil indtil din egen bliver klar igen.

Er uheldet ude, har vi vores eget "fejeblad", der bringer din bil til vores værksted.

fejeblad_hjemmeside

Reservedele leveres fra dag til dag

Hos Johs. Jørgensen & Sønner har vi dag til dag levering på de fleste reservedele, og vi gør alt hvad vi kan, for at du så hurtigt som muligt kan få din bil tilbage fra vores værksted.

Vi giver dig markedets bedste pris på Mitsubishi serviceeftersyn!

Vi tilbyder Prismatch. Det betyder at vi altid kan give dig markedets bedste pris. Har du fået et billigere tilbud på dit serviceeftersyn hos et ikke autoriseret Mitsubishi værksted, så matcher vi tilbuddet.*

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn med specialuddannede Mitsubishi mekanikere. Ved at lade et autoriseret Mitsubishi værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Du sikrer du dig også mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.

*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 14 dage og være indhentet i samme postnummer. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.

Derfor skal du vælge et autoriseret Mitsubishi værksted

Vi giver din bil fordel af den nyeste viden

Dit Mitsubishi værksted får løbende besked fra importøren, hvis der er konstateret mindre fejl eller hvis der er forslag til opdateringer og forbedring. Dette vil vi automatisk tage hånd om, når din bil kommer på værksted.

Vi har specialuddannet personale og korrekt værktøj

Kun dit Mitsubishi værksted har det nyeste værktøj og de seneste opdateringer af reparationsmanualerne fra Mitsubishi organisationen. Samtidig er du sikker på, at din mekaniker har deltaget i Mitsubishis tekniske kurser, således at al viden er den sidste nye.

Dokumentation for udført værkstedsarbejde

Hvis du køber en brugt Mitsubishi og ikke har servicestempler fra et autoriseret værksted, skal du selv sørge for at fremskaffe dokumentation for tidligere service, hvis garantien skal dække.