KGM hos Johannes Jørgensen & Sønner

1x1-torreseEVX-karusell-5-4

Johs. Jørgensen & Sønner er KGM forhandler 

Sidste år opkøbte KG Group bilmærket SsangYong. KG Group er et koreansk konglomerat med enorme økonomiske muskler og ejer en lang række selskaber inden for forskellige sektorer, herunder stålindustri, kemikalier, mediebranchen, finansteknologi, retail, vedvarende energi og logistik.

De nye ejere lancerer nu bilmærket under navnet KGM. RSA har underskrevet en aftale med KG Group om at starte som importør af bilmærket i Danmark, Norge og Sverige.

Forhandlernetværk i Danmark

Der findes i øjeblikket 11 forhandlere i Danmark, og hos Johs. Jørgensen og Sønner er vi stolte af at være blevet udvalgt som en af dem.

Lederskab og Strategi

Steffen Vilstrup, Country Manager for KGM i Danmark, fortæller, at RSA kommer til at repræsentere KGM som en traditionel importør. De vil opbygge et forhandlernetværk for både bilsalg, eftermarked og reservedele, hvilket vil styrke KGMs position på det skandinaviske marked.

KGM Torres EVX

Torres EVX er en stor elektrisk SUV med meget udstyr og et tiltalende design. Med en imponerende længde på 4.715 mm, bredde på 1.890 mm og højde på 1.735 mm, samt en akselafstand på 2.680 mm, tilbyder Torres EVX god plads og komfort. Med en anhængervægt på 1.500 kg og et bagagerum på 703 liter, er den klar til at møde alle behov.

Den har en hård og futuristisk front med karakteristiske lysblok-frontlygter. De aerodynamiske linjer bidrager til både eftergivende udseende og maksimal udnyttelse af rækkevidde.

Prøv den i dag hos Johannes Jørgensen & Sønner.

Musso Grand

Med 4×4, suveræn trækkraft, moderne design og stærk motor, er Musso Grand en pickup, der altid opfylder dine behov. En kraftfuld og alsidig pickup, der kombinerer imponerende ydeevne, komfort og pålidelighed.

Med Musso Grand får du en robust arbejdshest! Den har et sejt og muskuløst look, der kombinerer moderne æstetik med funktionalitet. Den store læsseplatform giver dig masser af plads til at transportere alt, hvad du har brug for.

Forventes til salg i efteråret 2024